X

Polja označena zvezdicom (*) su obavezna

X
Proizvodi: 0
Ukupno: 0,00 RSD

ARS d.o.o.

Kreativno i maštovito

ARS d.o.o. je kompanija koja se bavi proizvodnjom slikarskih platana, štafelaja i mdf repromaterijala za dekupaž, uvozom, izvozom i distribucijom materijala i pribora za slikarstvo, ikonopisanije, restauraciju i konzervaciju, hobi tehnika, dečijeg i školskog programa.

Danas zastupamo i distribuiramo na tržitu Srbije i regiona sledeće proizvodjače i brendove: Lefranc& Bourgeois, Winsor & Newton, Sennelier, Raphael, Liquitex, Conte a Paris, Charbonel, Reeves, Snazaroo, Letraset, Decopatch, J.Lalo, Brause, Schut, Magi Wap, Conda, Rayher, Cadence, Colars, Koh-i-nor, Faber Castell... Ponosni smo na našu ponudu i asortiman u kome se pored eksluzivne robe vrhunskih proizvodjača mogu naći i proizvodi prihvatljivi većini naših kupaca.

ARS –ove maloprodajne objekte odlikuju dobro pozicionirani i brendirani lokali, preglednost unutar samog objekta kao i stalnost asortimana.

Rukovodimo se činjenicom da kupac ne kupuje samo proizvod nego i uslugu trgovca. Naš tim čine profesionalni slikari i likovnjaci koji su tu da Vam pruže profesionalno mišljenje i savete.

Naša misija je da svim ljudima koji su kreativni i maštoviti pružimo mogućnost da u našim objektima pronadju sve stvari i materijale koji su im neophodni da se kreativno i maštovito izraze.

Naš cilj je da izađemo u susret svim kupcima pa i najmanjim potrošačima jer nam je svaki kupac važan.

Zato, verujući da je umetnost večna, a život kratak pozivamo sve ljude oko nas da budu kreativni i maštoviti!