X
X
Proizvodi: 0
Ukupno: 0,00 RSD

ARS d.o.o.

Kreativno i maštovito

ARS d.o.o. je kompanija koja se bavi proizvodnjom slikarskih platana, štafelaja i mdf repromaterijala za dekupaž, uvozom, izvozom i distribucijom materijala i pribora za slikarstvo, ikonopisanije, restauraciju i konzervaciju, hobi tehnika, dečijeg i školskog programa.

Danas zastupamo i distribuiramo na tržitu Srbije i regiona sledeće proizvodjače i brendove: Lefranc& Bourgeois, Winsor & Newton, Sennelier, Raphael, Liquitex, Conte a Paris, Charbonel, Reeves, Snazaroo, Letraset, Decopatch, J.Lalo, Brause, Schut, Magi Wap, Conda, Rayher, Cadence, Colars, Koh-i-nor, Faber Castell... Ponosni smo na našu ponudu i asortiman u kome se pored eksluzivne robe vrhunskih proizvodjača mogu naći i proizvodi prihvatljivi većini naših kupaca.

ARS –ove maloprodajne objekte odlikuju dobro pozicionirani i brendirani lokali, preglednost unutar samog objekta kao i stalnost asortimana.

Rukovodimo se činjenicom da kupac ne kupuje samo proizvod nego i uslugu trgovca. Naš tim čine profesionalni slikari i likovnjaci koji su tu da Vam pruže profesionalno mišljenje i savete.

Naša misija je da svim ljudima koji su kreativni i maštoviti pružimo mogućnost da u našim objektima pronadju sve stvari i materijale koji su im neophodni da se kreativno i maštovito izraze.

Naš cilj je da izađemo u susret svim kupcima pa i najmanjim potrošačima jer nam je svaki kupac važan.

Zato, verujući da je umetnost večna, a život kratak pozivamo sve ljude oko nas da budu kreativni i maštoviti!

 

ARS d.o.o. poseduje standard SRPS ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i OHSAS 18001:2007

POLITIKA KVALITETA, ŽIVOTNE SREDINE I BEZBEDNOSTI I ZDRAVLJA NA RADU

Direktor ARS” DOO iz Sombora i svi zaposleni opredeljeni su za neprekidno unapređenje integrisanog sistema menadžmenta kvalitetom, menadžmenta životnom sredinom i bezbednosti i zdravlja na radu u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i OHSAS 18001:2007, u delatnosti proizvodnja proizvoda od drvenih materijala za slikarsku i hobi delatnost; maloprodaja slikarskih i hobi materijala, školskog i kancelarijskog materijala; veleprodaja slikarskog i hobi materijala, uvoz slikarskog i hobi materijala, izvoz slikarskog i hobi materijala i proizvoda od drvenih materijala za slikarsku i hobi delatnost, ARS” DOO iz Sombora, te se ovi elementi IMS - a postavljaju kao imperativ pri definisanju politike kvaliteta, životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu.

Naša Politika je:

 

Ovakav pristup kvalitetu i bezbednosti sa orijentacijom na klijenta, zaposlene i društvenu zajednicu u celini, sa stalnim poboljšanjima, uključujući i poboljšanja kvaliteta procesa uz neposredno vrednovanje od strane korisnika, stvara osnove za efikasnije poslovanje i stvaranje materijalne podloge za razvoj ARS” DOO, Sombor i poboljšanje kvaliteta življenja svih zaposlenih i relevantnih zainteresovanih strana. U tom smislu se Direktor opredelio za uspostavljanje i primenu savremenih sistema menadžmenta u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i OHSAS 18001:2007 i njihovo kontinuirano poboljšavanje, preuzimajući u tome lidersku ulogu, istovremeno očekujući od svih zaposlenih proaktivan i kreativan doprinos u granicama njihovih ovlašćenja, nadležnosti i sposobnosti.

Ostvarivanjem ovako zacrtane politike ispunjavamo viziju ARS” DOO, Sombor u unapređenju kvaliteta poslovanja kao i kvaliteta života u okruženju u kome poslujemo, sa tendencijom uvođenja novih pristupa, metodologija i alata, u interesu vlasnika, svih zaposlenih kao i društvene zajednice u celini.

Sombor, 12.03.2018.

Jovan Glavonjić
(Direktor)

 

 

 

SRPS ISO 9001:2015 SRPS ISO 14001:2015 OHSAS 18001:2008