X

Polja označena zvezdicom (*) su obavezna

X
Proizvodi: 0
Ukupno: 0,00 RSD

Conte a Paris

Conté a Paris - olovke za crtanje i slikarski ugalj

Linija visokog kvaliteta nudi izbor od 24 proizvoda, uključujući Pierre Noire, karbon-grafik olovke (Carbon Graphic Pencils), grafitne olovke za nacrte i tradicionalne olovke za nacrte, omogućujući umetnicima mogućnosti pokrivanja svih zahteva nacrta od izvlačenja linija do crtanja senki.

Pierre Noire (crni kamen, fr.) 
Pigment u obliku prečišćene paste, garantuje duboku, zatvoreno mat, crnu boju, svaki put.

Karbon grafik , Carbon Graphic 
Za rafiniranije, delikatnije linije, crtanje i tehničko crtanje.

Charcoal 
Svi tradicionalni kvaliteti uglja za crtanje, iskombinovani sa visokom otpornošću na lomljenje.

Sepia 
Nežne crvenkasto smeđkaste boje.

White , Bela 
Za upotrebu na crnom ili obojenom papiru.

Sanguine 
Podjednako, za skiciranje i potpune crteže.

Conté a Paris - pasteli u štapićima

Korišćeni od strane samih majstora, Picassa, Degasa, Delacroixa za više od jednog veka, Conté á Paris Carrés četvrtasti krejoni su uvek, jednostavno, bili, najfiniji pasteli na svetu. Savršen za crtanje ili za kompletan crno-beli rad, kao i za rad u boji. Raspon ivica i oblik krajeva svakog pojedinačnog četvrtastog, Carrés, krejona čini ih idealnim za sve, počev od bojadisanja pozadina do preciznog, detaljističkog rada na linijama.

Pasteli u štapićima (Sketching Carres) 
(eng. squared fr. carres) i četvrtasti krejoni u boji, pasteli u štapićima (Coluring Carres Crayons) 
Korišćene od najsenzibilnijeg majstora pasteliste, slikara Dega, ali i Delakroe, Modilijanija, Pikasa za više od jednog veka, Conté á Paris Carrés četvrtasti krejoni su uvek, jednostavno, bili, najfiniji pasteli na svetu. Savršen za crtanje ili za kompletan crno-beli rad, kao i za rad u boji. Raspon ivica i oblik krajeva svakog pojedinačnog četvrtastog (carrés) krejona čini ih idealnim za sve, počev od bojadisanja pozadina do, preciznog, detaljističkog rada na linijama.

Pasteli u olovkama (Pastel Pencils) 
Conté á Paris pastel olovke imaju gustoću koja je nešto čvršća od Conté á Paris soft pastela, zbog čega predstavljaju idealnu dopunu, naročito kod finog, detaljističkog rada.

Soft Pasteli (Soft Pastels) 
Conté á Paris Soft Pasteli su izrađeni koristeći najfinije pigmente pomešane sa kredom, glinom i drugim brižno odabranim komponentama. Njihova posebna mešavina njihovu teksturu čini bogatom i glatkom, gotovo somotskom. Boja savršeno prijanja na slikarsku podlogu. Pogodnija od četvrtastih (carrés) krejona za upotrebu na slikama velikog formata, zahvaljujući njihovoj izvanrednoj moći pokrivanja.

Uljani pastel (Oil Pastels)

Komplet od 12 uljanih pastela - 10 mm

Komplet od 24 uljanih pastela - 10 mm

Komplet od 48 uljanih pastela - 10 mm

Posetite sajt Conte a Paris