Informacije o isporuci

Dostavu vršimo službom Post Express uslugom danas za sutra. Vikendom se ne vrši isporuka. Uvid u porudžbine se vrši svaki dan od 8h do 14h, osim vikendom, pa ukoliko ste nešto poručili petkom nakon 14h, subotom ili nedeljom, isporuka će biti izvršena u ponedeljak. Porudžbine primljene nakon 14h se isporučuju narednog radnog dana. Vaše porudžbine sa sajta se prosledjuju u naše maloprodaje gde se obradjuju. Ukoliko postoji problem oko porucenih kolicina I ukoliko je vasa porudzbina po necemu specificna, možete očekivati poziv naših kolega, koji će se oko dalje procedure dogovoriti sa Vama lično.

Naše cene na vebsajtu predstavljaju cenu proizvoda. Fakturisane iznose placate kurirskoj službi prilikom dolaska. U te iznose nije uključena cena dostave robe na Vašu adresu.

Troškove dostave snosite Vi kao kupac i plaćate ih kurirskoj službi po njihovom cenovniku. Za kupovinu u iznosu preko 5.000,00 ne placate troskove transporta.Cenovnik post expressa možete pogledati na ovom linku: http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp Ukoliko se roba šalje sa više adresa tj. maloprodaja Vi uz otkup robe snosite samo jedan trošak dostave.